verificare serie sasiu - An Overview

ro. Un raport de istoric mașină de ocazie îți va oferi informații precum numărul de proprietari anteriori ai vehiculului, dacă a fost implicat sau nu într-un incident, dacă a suferit reparații în urma unor rechemări în clothă sau a unor evenimente rutiere sau dacă este sau nu o mașină furată, conform interogărilor făcute în baza de day a autorităților.

Dealtfel se poate afla dacă au fost aduse modificări majore la motor sau dacă culoarea mașinii a fost schimbată. Tot în baza acestuia se poate cunoaşte şi modul în care vehiculul a fost exploatat şi întreținut, dacă s-au realizat reviziile anuale obligatorii sau dacă ITP-ul a fost luat la timp.

Obțineți până la 20% gratuit atunci când reîncărcați Acces quick la rapoartele privind istoricul vehiculului.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web page-ul World wide web la nevoile dvs.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu treatment este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA ensureă că astfel de situații se întâmplă în twenty% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în treatment vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Producția mondială de mașini a explodat după cel de-al Doilea Război Mondial, așa că fabricanții au fost puși în situația de a găsi o modalitate simplă prin care să confere o identitate fiecăruia dintre vehiculele ieșite de pe linia de asamblare.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de date la nivel world wide – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

Prezența acestui factor are o importanță cashă în circulația authorizedă a fiecărui idea de autovehicul pe drumurile publice. 

Scapati de birocratie si de drumuri interminabile apeland la serviciile noastre de inmatriculari si proceduri conexe!

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Să știi câți proprietari apasa aici a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Obțineți până la 20% gratuit atunci când reîncărcați Acces speedy la rapoartele privind istoricul vehiculului.

Caracterul cu numarul nine, in cazul nostru "Z" este de fapt o cifra de Manage utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Numărul de identificare al mașinii include things like chiar și o cheie de Regulate pentru detectarea fraudelor, sub forma cifrei de verificare, după cum vei observa în cele ce urmează.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “verificare serie sasiu - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar